Klant worden
footer logo
Kies een ander land of andere regio als je de content voor uw land wilt zien.
Venster sluiten
Filteren
Sluit filters

Diepvries

Ruinemans Group, dé groothandel voor diepvries vissenvoer. Wij leveren onze producten niet aan particulieren, maar wereldwijd direct aan dierenspeciaalzaken of andere bedrijven die actief zijn in de dierenbranche.
Met ruim aanbod van 20 soorten diepvries vissenvoer waaronder de populaire Rode muggenlarven, Artemia en Topical Quintet.

Diepvries

Waarom diepvries vissenvoer?
Diepvries vissenvoer wordt geproduceerd met verse ingrediënten zoals vis, kalkoen hart, muggenlarven, schelpdieren en plankton. De vangst wordt direct ingevroren en verpakt in handige portieverpakkingen. Hierdoor krijgen uw vissen gezonde, verse kwaliteit voer zonder de geur en het ongemak van 'echt' voedsel.

Soorten diepvries vissenvoer voor het aqaurium
Het diepvries vissenvoer dat wij leveren is Ruto visvoer, tevens zijn wij hier ook de producent van. Dat betekent dat wij verse ingrediënten verwerken in handige doordrukstrips en flatpacks.Er zijn enorm veel verschillende soorten diepvries vissenvoer. Elk type tropische aquariumvis [link] heeft een ander soort visvoeding nodig. Dat hangt af van bijvoorbeeld de manier van zuurstof overdracht in het bloed, maar ook de manier van voortplanting en de spijsvertering kan in veel gevallen van elkaar verschillen. Een vereiste is een voedseltype dat afgestemd is op de vissen in uw aquarium.
Een aantal populaire soorten zijn:
1. Rode muggenlarven 
2. Artemia 
3. Cyclops 
4. Daphnia 

Diepvries vissenvoer kopen?
Particulieren kunnen terechtt bij de dierenspeciaalzaak bij u in de buurt. Bent u in de dierenbranche actief? Dan koopt u rechtstreeks diepvries vissenvoer voor het aquarium bij ons via het internet, de telefoon of per e-mail. Nog geen klant van Ruinemans? Meld u dan hier aan.

Al meer dan 45 jaar producent in diepvries vissenvoer
Wij testen regelmatig de kwaliteit van de producten op vervuilde bestanddelen en ziekte verwekkers. Er wordt met enkel verse ingrediënten gewerkt, welke direct worden ingevroren zo behoudt het zijn voedingswaarden en smaak.

Ruto Formula Food
Naast de productie van enkel ingrediënt, voorzien wij ook diverse uitgebalanceerde mixen van voeding. Een variatie van bestanddelen om een afgewogen mix samen te stellen welke Ruto Formula Food genoemd wordt. Een aantal populaire mixen zijn Special Mix en Cichlid mix.

Ruinemans Group Leverancier aan dierenspeciaalzaken van aquariumvissen en -planten, vissenvoer en hondensnacks.
IJsselveld 9 3417 XH , Nederland
+31884788000